Cloud-zeker diensten

Alle zaken die te maken hebben met online diensten en diensten in de cloud vallen onder cloud-Zeker. Met cloud-Zeker bent u verzekerd van een goede en stabiele online dienstverlening.

Online werkplek

Voor een vast bedrag per maand altijd overal kunnen werken. In combinatie met Office365 de perfecte oplossing voor een schaalbare ICT omgeving. Of u nu alleen werkt, met 5 collega’s of drie internationale vestigingen met honderden mensen. Een online werkplek is voor u schaalbaar, efficiĆ«nt en flexibel inzetbaar.

Datacentrum diensten.

U hebt eigen apparatuur die u wilt onderbrengen in een datacentrum. Welnet beschikt over een hoogwaardige locatie met 24 uurs toegang en alle mogelijke voorzieningen om u verder te helpen. Maar nog belangrijker: onze medewerkers staan klaar om met u mee te denken en u te ontzorgen.

Office 365

Veel langs de weg, geen eigen server nodig maar wel behoefte aan groupware. Office 365 is de oplossing. Altijd en overal! Mobiel, Snel en betrouwbaar. In geval van storing nooit meer dan een kort telefoontje verwijderd van de oplossing.

Virtual Private Servers

Schaalbaarheid! Door middel van VMWare technologie leveren wij virtuele machines in alle soorten en maten! Uw server groeit met u mee. Als een jas die nooit te klein of te groot is maar altijd perfect zit. En dat geld ook voor de kosten!

Domeinnaamregistratie

Online ondernemen begint met een domeinnaam. Welnet regelt uw domeinnaamregistratie. We leggen snel en zorgvuldig uw domeinnaam vast en denken mee over hoe het beste vervolg kan worden gegeven. Moet er een pagina op? Wilt u e-mail ontvangen? Moet de website worden doorgestuurd? We regelen het voor u!

Webhosting

Uw website online! Dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Elke website heeft zijn eigen specifieke kenmerken wat betreft webhosting. Welnet verzorgt hosting op basis van .NET en PHP. Daarnaast leveren we ook diverse SQL Servers en op verzoek richten we zelfs een hostingserver voor u in. Via het beheerpaneel heeft u altijd toegang tot uw hosting gegevens.

Online Backup

Uw data opslaan in de cloud. Hoeveel ruimte heeft u nodig? Is het veilig? Doet de backup het? Allemaal zaken die Welnet voor u uitzoekt en regelt!

Hosted servers.

Uw bedrijf groeit! En voor u het weet wilt u uw servers onderbrengen in de cloud. Onze hosted servers oplossing stelt u in staat uw eigen server in ons datacentrum te hosten. Dat kan virtueel maar ook dedicated. We maken een plan, migreren of verhuizen uw server buiten kantoortijd en zorgen dat op uw kantoor alles geregeld wordt.

Dedicated servers.

U wilt een eigen server, maar niet op kantoor. Welnet adviseert, assembleert, installeert en levert. Snel en vakkundig!

 

Meer informatie? Klik hier!