Connect-zeker diensten

De cloud

Indien uw applicaties en data zich in de cloud bevinden, of u wilt dat dit gebeurd, dan voorziet Welnet in de juiste oplossing. Welnet heeft een ruim leveringsprogramma met allerhande cloud diensten voor het MKB. Data opslag, e-mail, groupware, SaaS oplossingen, ERP, Terminal servers etc. Zodra het in de cloud moet neemt u contact met ons op. We helpen u graag!

Internet

Welnet voorziet u in oplossingen om verbonden te zijn met internet. Afhankelijk van uw eisen leveren wij een verbinding van hoge kwaliteit. Juist die kwaliteit in combinatie met onze goede service-voorwaarden zorgen dat uw organisatie online is en blijft. Naast de zeer goede service heeft een verbinding van Welnet als voordeel dat over deze verbindingen nuttige diensten geleverd kunnen worden, zoals online back-up en een PIN-verbinding. U praat daarvoor maar met één partij: Welnet.

Glasvezel

Het kopernetwerk heeft zijn langste tijd gehad. De logische opvolger hiervan is glasvezel: een dunne vezel waar middels lichttechnologie zeer snel data over verzonden wordt. De mogelijkheid van verbinden en verbonden worden neemt daarmee sterk toe. Welnet bemiddelt bij het kiezen van de juiste glasvezel aanbieder; dit verschilt per regio. Wanneer we deze hebben gevonden kunt u via Welnet diensten over deze glasvezel afnemen. Hierbij kunt u denken aan telefonie, internet, back-up & videoconferencing. Welnet blijft ook hier uw contactpersoon.

Koppelen van locaties

Uw medewerkers werken thuis, uw organisatie werkt samen of u heeft vestigingen op meerdere locaties. Middels strategische verbindingen (IPVPN) en goede technologie zorgt Welnet voor een koppeling van meerdere locaties. Uw organisatie werkt daardoor zeer veilig, flexibel en snel. Waar u of betrokkenen ook zijn. Zo wordt het delen van data éénvoudig en wordt bellen stukken goedkoper.

Draadloze netwerken

Wifi is onmisbaar en een potentieel zwak punt in uw automatisering. Een draadloos netwerk moet krachtig, stabiel, en snel zijn. Welnet levert draadloze netwerken van Ruckus. Ons personeel is gekwalificeerd en levert u een draadloos netwerk. Of het nu voor 5 of 500 gebruikers is.

 

Pinnen over ADSL

Betalen met de pinpas kan overal en dat is mooi, het merendeel van de betalingen wordt ook gedaan met de pinpas. Voor een snelle en goedkope transactie raadt Welnet aan te pinnen over ADSL.
Middels een veilige en door Equens gecertificeerde verbinding handelt u binnen 3 seconden een transactie af, zonder extra kosten. Voor een laag bedrag per maand kunt op een internetverbinding deze dienst verkrijgen.