IT-zeker diensten

Zekerheid voor uw systeembeheer!

Systeembeheer

Uw organisatie verandert continu: nieuwe collega’s worden verwelkomt, producten en diensten worden toegevoegd en klanten stellen andere eisen. Deze en vele andere veranderingen hebben hun effect op uw ict-omgeving. Welnet adviseert haar klanten om op regelmatige basis het netwerk van computers en vestigingen te laten beheren. Daardoor blijft uw organisatie up-to-date en kunt u blijven doen waar u goed in bent. Heeft u vragen over de mogelijkheden van netwerkbeheer of wilt u meer weten over onze aanpak? We helpen u graag.

Netwerkbeheer

Uw organisatie is vaak afhankelijk van uw netwerk. De internetverbinding, de koppeling met uw vestigingen, telebankieren, bestellen, orders etc. Veel van uw cruciale bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van een goed netwerk. Wij beheren uw netwerk. Wij houden het in de gaten zodat we eventuele problemen snel signaleren en oplossen. Uiteraard kunt u bij ons terecht met al uw vragen over beveiliging.

Hardware

Het leveren van kwaliteit is één van de kernwaarden van Welnet. Daarom leveren we graag producten waar we 100% achter staan. We kijken verder dan alleen een product in een doos. We willen zeker weten dat een technologie zich heeft bewezen en dat service en garantie van hoog niveau zijn. Welnet vindt het belangrijk om diensten en producten te leveren met het oog op een duurzame investering. En het moet werken, uw werk stopt immers niet.

Software

Een gebruiksvriendelijke oplossing, dat moet software zijn. Het moet uw werkzaamheden vergemakkelijken zodat uw organisatie daar beter van wordt. Welnet zoekt graag met u naar betaalbare oplossingen die werken en passen binnen uw organisatie. Denk hierbij aan beveiliging, office programma’s of software voor uw servers. Ook adviseren wij bij meer specifieke vraagstukken.

 

(Periodiek) onderhoud

Zowel hardware als software hebben een goed onderhoud nodig. Hardware kan verouderen of defect raken. Software vernieuwt of conflicten met andere software moet worden opgelost. Welnet ondersteunt u hier graag bij. Heeft u een urgente storing, dan zijn we er binnen een half uur. We repareren computers en vervangen onderdelen. Ook updaten we uw software; voor computers, maar ook voor servers. Dit doen we het liefst op periodieke basis, zo zijn we in veel gevallen problemen voor.

Meer informatie? Klik hier!