Qualified Multi-tenant Hoster

Welnet is een door Microsoft erkend Qualified Multitenant Hoster (QMTH) voor het hosten van Windows virtuele machines die via het Microsoft Cloud programma of een Enterprise overeenkomst/MPSA zijn afgesloten op dedicated hardware of in een multi-tentant omgeving. Daarnaast zijn wij ook geautoriseerd om Office 365 ProPlus (E3 en E5), Project Online Professional en Visio Pro for Office 365 abonnementen die gebruik maken van Shared Computer Activation (SCA). Klik hier voor informatie over het QMTH programma van Microsoft.

Voordelen van Windows 10 virtualisatie en Shared Computer Activation

Windows 10 virtualisatie en SCA voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 geeft meer flexibiliteit. Beide opties geven de mogelijk om bestaande licenties te gebruiken in een dedicated of multi-tenant cloudomgeving.

U kunt een implementatiekeuze maken tussen een on-premises omgeving of het datacenter van Welnet.
Welnet is een geautoriseerd QMTH Partner, waardoor het toegestaan is om Office 365 ProPlus, Project Online Professional, Visio Pro voor Office 365 en gekwalificeerde Windows 10 producten te gebruiken op een door u gekozen cloud oplossing.

Welke Windows licenties die aangeschaft zijn onder het Microsoft Volume Licensing programma hebben virtualisatie rechten onder het QMTH programma?

Vanaf 1 augustus 2017 zijn de volgende Windows licenties toegestaan mits deze aangeschaft zijn via het Microsoft Volume Licensing programma:

  • Windows 10 Enterprise E3 en E5 per User met SA (Software Assurance)
  • Windows 10 Enterprise E3 en E5 VDA per User

Welke Windows abonnementen gekocht onder het Microsoft Cloud programma van Welnet hebben virtualisatierechten?

Vanaf 6 september 2017 hebben de volgende Windows abonnementen virtualisatierechten voor dedicated hardware en ook multi-tenant hardware in datacenters beheerd door een geautoriseerde QMTH Partner zoals Welnet:

  • Windows 10 Enterprise E3 en E5 (met VDI)
  • Windows 10 Enterprise E3 VDA
  • Microsoft 365 Enterprise (voorheen Secure Productive Enterprise or SPE) E3 en E5)

Welke Office 365 producten ondersteunen SCA?

SCA werkt met Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365. Alle Office 365 oplossingen met Office 365 ProPlus, Project Online Professional of Visio Pro voor Office 365 kunnen SCA gebruiken.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie over Windows 10 Virtualisatie en SCA. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0318-656920 of via ons contactformulier.